info

Despre noi (detalii)

Suntem o companie românească având ca obiectiv să ajutăm întreprinderile mici să concureze competitiv și să câștige noi segmente de piață.
Oferim proprietarilor de mici întreprinderi tehnologie, software și instrumente integrate care să-i ajute să-și gestioneze mai bine timpul, să comunice cu clienții și să fie plătiți pentru strădania lor. Astfel, credem noi, antreprenorii vor putea avea un control mai bun al afacerii lor, vor optimiza relația online având mai multe șanse de succes.
Platforma PVJ.ro (Piața Văii Jiului) include tot cea ce au nevoie proprietarii de afaceri mici pentru a-și gestiona munca, într-un singur pachet. Cu multe personalizări ale industriei și o interfață complet mobilă, tehnologia este acum la dispozișia antreprenorilor de întreprinderi mici la nivel local și național.
Sunt mulți proprietari de întreprinderi mici au încredere în PVJ.ro înțelegând că această platformă oferă un mijloc eficient și eficace de promovare on-line.

Ca parteneri responsabili, vom depune eforturi pentru ca afacerile antreprenorilor să fie bine promovate și să crească în vizibilitate în mediul online.
Oferim soluții de căutare, afișare, rezervare, socializare și feed-back punând astfel afacerea la dispoziția consumatorilor.

Sign In